Ordbog / Facadeskov

Facadeskov

Ja, en facadeskov ligger egentlig ret meget i ordet: Skoven bliver brugt som facade til især virksomhedsbygninger. På billedet længere nede i teksten kan du se en lagerbygning, hvor der ingen vinduer til kontorer eller lignende er. Blot vinduer ind til en lagerbygning. Desuden skal trænerne bliver ret så høje, før de faktisk skygger for vinduer. Nej, i dette tilfælde er der blot en græsplæne, som skal vedligeholdes til nytte for ingen. Lige præcis her bliver en facadeskov på mere end 200m2 faktisk plantet. Efter 1-2 år skal skoven ikke længere vedligeholdes og passer sig selv 100%. Til glæde for alle de ansatte, omkringliggende virksomheder såvel naturen.

Facadeskoven passer ikke kun til virksomheder og industrien. Den kan bruges i mange henseender, hvor der lige pt. kun er en bar græsplæne og en bygning uden vinduer eller i den dur.

Ønsker du at få din egen facadeskov, som virksomheden, ansatte og familie kan være stolte af i mange år? Så tøv ikke med at tage fat i os og få en 2030skov.

Få en lommeskov