Teambuilding og workshop

Læring og skov? En god kombination til alt fra skoler og virksomheder, som gerne vil have en skov der imponerer store og små. Vælg en passende målgruppe herunder:

Til børneklasser - undervisning/workshops

Slutproduktet vil i alle tilfælde være en lokal plantet 2030skov, som organisationen såvel ansatte får glæde af i mange år. Vejen derhen kan man selv variere så meget man vil.

Dele af workshoppen
I kan vælge alle 4 dele eller blot én

 • Workshop 1: Design og forberedelse,
  • hvor der bruges en halv dag sammen med børnene på jordbundsundersøgelse / dataindsamling af jordens kompakthed og dyreliv, samt design af skoven og plantevalg
 • Workshop 2: Plantning,
  • fysiske hæfter som forklarer om Miyawaki Metoden og den pågældende skov udleveres på dagen, som børnene kan få lov til at tage med hjem.
  • aktiv undervisning af aktiviteter på dagen (klargøring af planter, forklaring af diverse arter, gravning af huller, isættelse af planter, tildækning med halm efterfølgende)
 • Workshop 3: Vedligehold,
  • hvor der også bruges cirka en halv dag sammen med børnene på vedligehold (luge, fjerne affald, dataindsamling og kigge om vanding er nødvendig)
 • Workshop 4: Opfølgning og dataindsamling
  • Sammen med de deltagende børn tager vi halvandet år efter plantning ud og ser, hvilke dyr og insekter skoven tiltrækker.

Til virksomheder - workshop / teambuilding

Slutproduktet vil i alle tilfælde være en lokal plantet 2030skov, som organisationen såvel ansatte får glæde af i mange år. Vejen derhen kan man selv variere så meget man vil.

Dele af workshoppen
I kan vælge alle 4 dele eller blot én

 1. indledende dagsworkshop hvor ansatte får information om metoden, samt vælger planter, lokation og skovdesign
 2. teambuildingøvelse hvor skoven plantes sammen med ansatte og ledelse
 3. vedligehold af skoven de første 1-2 år laves i rullende hold. Kan laves til mini workshop / teambulding igen
 4. opfølgning på projektet. Hvad skal der ske nu, skal vi lave flere skove?

Til andre organisationer

Det kan være, du er en kommune eller NGO? Vores normale anbefaling er, du kan lade dig inspirere af de to ovenstående workshops/teambuilding. Herefter kan du kontakte os, og sammen sammensætter vi et forløb, som passer godt til jer.

Interesseret i at vide mere?

Pris afhænger af dine valg, men herefter tager vi først en indledende og uforpligtende snak. Hjælp til at søge funding er også en mulighed.

Kontakt Benjamin ved spørgsmål

Benjamin Eg 2030skov med grøn baggrund

Få en lommeskov