Ordbog / Lommeskov

Lommeskov

et billede af en mand ved navn Benjamin Eg som har lavet en Lommesko med en gravko i baggrunden

Lommeskove er endnu et navn baseret på Miyawaki metoden. Pointen er, at metoden kun kræve små 16 kvadratmeter. Med andre ord kan man nærmest lave en skov hvorsomhelst, hvorfor Lommeskov er meget passende. Den kan passe i en baghave, park, græsareal ja nærmest hvorsomhelst.

Byer er især meget udfordret, hvad angår varme i sommerhalvåret. Her er Lommeskoven genial, da man kan få et hurtigtvoksende grønt område, som efter få år giver både skygge, bedre luftkvalitet og velvære. Faktisk kan træer være med til at nedkøle byer helt op til 12 grader celcius!

Derudover inkluderes også en høj grad af artskonkurrence og mangfoldighed. Resultatet er en naturlig skov der vokser hurtigt – op til 10 gange hurtigere end en konventionel skove! – og det kræver meget lidt vedligeholdelse eller vanding.

I Kolding kan du finde Nordens første Lommeskov i en baghave hos en ejerforening (faktisk er det også Nordens første 2030skov / Miyawakiskov).

Ønsker du din egen Lommeskov

Har du det mindste spørgsmål, kan du altid tage kontakt til os. Derudover har du mulighed for at få din egen 2030skov her. Vi har brug for din hjælp for at nå 2.030 Miyawaki skove inden 2030.

Se flere gode koncepter fra Miyawaki metoden

Baghaveskov

“En skov i baghaven, det har jeg godt nok ikke lyst til.” Nej, det forstår vi egentlig godt, men heldigvis er der mere til det. Charlotte fra Hvidovre lavede faktisk

Læs mere »

Lommeskov

Lommeskove er endnu et navn baseret på Miyawaki metoden. Pointen er, at metoden kun kræve små 16 kvadratmeter. Med andre ord kan man nærmest lave en skov hvorsomhelst, hvorfor Lommeskov

Læs mere »

Skoleskov

Det smukke ved metoden er dens evne til at samle folk Skoleskov indebærer egentlig blot, at når en 2030skov laves, bliver 1 eller flere skoleklasser tilknyttet. Effekterne af dette er

Læs mere »